Velkommen til vår nettbutikk ! Inger & Stein Wassum

Hei ! 
Jeg heter Inger og har jobbet i Forever i 5 år. Jeg stortrives i jobben min, og ser nå etter flere engasjerte og positive kvinner og menn å jobbe sammen med. 

Sitter du på gjerdet og lurer på om du også kan starte opp noe eget? Ikke tenk, bare gjør det. I Forever kan du starte din egen virksomhet uten store investeringer og uten bindingstid. Skulle det ikke svare til forventningen så har du 365 dagers angrerett. Vi har alt verktøy du trenger på veien, det eneste du trenger er en tlf/pc og mest av alt viljen ;-)

Vi legger sammen opp en plan etter ditt eget ønske, og jeg står ved din side hele veien til mål :)

Så, kunne du tenke deg noen 1000 lapper ekstra i mnd, eller mulighetene for en fulltidsinntekt på sikt, ta kontakt.

Kanskje det er akkurat du og jeg som skal jobbe sammen :)


8 tips som gjør treningen morsommere


Å miste lysten på å trene er noe som før eller senere skjer oss alle. Men bekymre deg ikke, vi har listet opp en rekke smarte tips som gjør treningen morsom igjen.


Prøv noe nytt

Å gjøre det samme om og om igjen er noe som kan få de fleste av oss til å miste motivasjonen. Våg å teste nye opplegg, eller kanskje en helt ny treningsform? Variasjon er nøkkelen til å få treningen til å føles morsom ut over lengre tid.

Flytt ut

Forskere ved universitetet i Innsbruck har kommet fram til at naturen får deg til å trene hardere og holde ut lengre enn om du gjør den samme treningen inne. Den fysiske treningen er oppfriskende, mens naturopplevelsen reduserer stress. En vinn-vinn-situasjon!

Ta en sightseeing

Pleier du å løpe? Varier runden din og se på den som en sightseeing. Du blir sånn passe distrahert og glemmer at det er slitsomt – i tillegg til at du får se noe nytt!

Tilpass spillelisten

Er det verst i begynnelsen, eller kanskje tre fjerdedeler inn i økten? Disse partiene kan bli lettere – og morsommere – hvis du lytter til favorittartisten din, så tenk gjennom hvilken del av treningen du synes er hardest, og legg inn favorittlåtene dine der.

To fluer i en smekk

Skal du til stranden? Knytt på deg løpeskoene og løp dit. Ta en power walk hjem fra jobben, elle ta sykkelen i stedet for bussen når du skal ut på middag. Pass på å trene når du likevel skal flytte på deg!

Tren sammen

Møt en venn på en herlig power walk eller en joggetur. Dere kommer til å ha det morsomt og samtidig føle dere ekstra fornøyde med dere selv.

Ta en utfordring

Å trene helt uten formål kan være kjedelig i lengden, og derfor er det en god idé å sette seg et mål eller å melde seg på en konkurranse som du må trene til.

Gjør det du liker best

Du trenger ikke å satse på løpetrening bare fordi alle andre gjør det. Tren det du liker og synes er morsomt. Da kommer du også til å glede deg mer til treningen!
BLI MEDLEM AV VÅR KUNDEGRUPPE, DE BESTE TILBUDENE FÅR DU DER!

Wassumflp kundeside

Kontakt meg