Vår reise i Forever har startet

Gi deg selv en mulighet


Alt er mulig! Det hele startet i 2004, både produkter og business traff helt perfekt. En bonusplan som er rettferdig og produkter som folk ønsker, ja da er det enkelt å nå sine mål. Det å leve etter "ALT ER MULIG" prinsippet gjorde at målene ble nådd kjapt.


Det å jobbe i et selskap der hardt arbeid og måloppnåelse kun gir bonus tilbake til deg selv er ganske magisk. Samtidig som man tjener penger, og hjelper andre til det samme.


Ta et valg!


I 2016 er timingen helt perfekt for oss da Inger mistet jobben for tredje gang. Hvorfor ikke gå all-in. Det å være sammen om businessen, gjør at alt blir så mye enklere . Vi gjør dette sammen, og bruker hverandres ferdigheter. En liten familie bedrift, rett og slett :-)

Vi vet at dette er starten på noe stort, det er jo kun oss det kommer an på! 

Noe som kan virke litt skummelt men også utrolig tilfredstillende, er når delmål på delmål kan hukes av i boka.

Vi ønsker selvsagt å ha med flere på laget. Ønsker du som oss, gi deg selv en muligheten til større økonomisk frihet, eller bli kjent med nye mennesker, ikke nøl med å ta kontakt. 


Det å kunne jobbe i et selskap hvor du får så mange nye venner og kollegaer som du aldri ellers ville ha møtt, kjennes fantastisk. For oss er dette blitt en livsstil, og vi kunne ikke drømt om en bedre arbeidsplass :-)

Vi ønsker kontakt med akkurat deg, og vi hjelper deg mer enn gjerne i gang.

Håper vi hører fra deg :-)

www.wassumflp.com

Inger & Stein Wassum