Gode nyheter for kroppen din

2021-08-02

Vårt nyeste tilskudd, Aloe Body Lotion, er en skikkelig myking. En lotion som tilfører fuktighet og mykgjør, og pleier huden over hele kroppen.

Gode nyheter for kroppen din 
Vårt nyeste tilskudd, Aloe Body Lotion, er en skikkelig myking. En lotion som tilfører fuktighet og mykgjør, og pleier huden over hele kroppen. Den absorberes raskt og gir et silkeglatt resultat. Både kvinner og menn kan bruke Aloe Body Lotion hver dag, uansett hudtype. Prøv selv!

Her er noen av ingrediensene som gjør Aloe Body Lotion til en skikkelig vinner: 
Aloe vera – tilfører fuktighet og pleier. 
Natriumhyaluronat – danner en beskyttende barriere på huden og bevarer fuktigheten.
Jojoba-estere – fremmer hudens fasthet og elastisitet. 
Aminosyren arginin – tilfører fuktighet og mykgjør.

Oljer fra naturen 
Du får også flere hudpleiende oljer fra naturen. For eksempel arganolje som fremmer hudens elastisitet og inneholder vitamin E, som igjen bidrar til å myke opp huden og gjenopprette gløden. Og fuktighetsbevarende makadamiaolje som passer spesielt godt til pleie av følsom og tørr hud. På ingredienslisten står også nypeolje og jojobaolje, som pleier og mykgjør. 

Til sammen gjør dette Aloe Body Lotion til den perfekte mykgjøreren for hele familien hver dag! 

ALOE BODY LOTION™

 

 

Mykgjørende for hele kroppen

Her lar vi naturens mest virkningsfulle ingredienser samarbeide om å pleie huden din. Aloe vera sammen med plantebaserte oljer og botaniske stoffer gir deg en god følelse av opprettholdt fuktighet og mykhet.

For hvem?

Aloe Body Lotion passer for deg som vil ha en myk og glatt hud over hele kroppen hver dag, med opprettholdt fuktighetsbalanse. Du får en lotion som trekker raskt inn i huden uten å føles klebrig eller fet.

Du får:

en fuktighetsgivende og mykgjørende lotion

en silkeglatt følelse

arganolje og makadamiaolje

et produkt som absorberes raskt uten å føles fett

For frisk, ungdommelig hud

Dette er en lotion som absorberes raskt uten å føles fet eller klebrig, perfekt for daglig bruk. Aloe vera utgjør grunnlaget, med sine fuktighetsbevarende og pleiende egenskaper. Vi har også tilsatt natriumhyaluronat, som danner en beskyttende barriere på huden og bidrar til opprettholdt fuktighet, samt jojoba-estere som fremmer hudens fasthet og elastisitet. I tillegg inneholder den aminosyren arginin, som finnes naturlig i huden og bidrar med fuktighet og mykhet

Oljer fra naturen

Aloe Body Lotion inneholder hudpleiende arganolje. Arganolje fremmer hudens elastisitet og inneholder vitamin E, som hjelper til med å myke opp huden og gjenopprette gløden. I Aloe Body Lotion finner du også fuktighetsbevarende makadamiaolje. Den inneholder blant annet palmitolsyre, som forekommer naturlig i huden og bidrar til å opprettholde fuktigheten. Med årene minsker mengden palmitolsyre i huden, som er en av årsakene til at vi får tørrere hud med økt alder. Makadamiaolje passer derfor spesielt godt til pleie av følsom og tørr hud. Nypeolje og jojobaolje som pleier og mykgjør, står også på ingredienslisten.

Bruk hver dag

Aloe Body Lotion passer for alle hudtyper og har en lett blomstret duft som passer til både menn og kvinner. Når du trenger en daglig lotion som gjør at huden føles myk og silkeglatt, men aldri fet, bør du ha Aloe Body Lotion lett tilgjengelig. Påfør rikelig, masser forsiktig til all lotion er helt absorbert, og nyt det silkeglatte resultatet.

Aloe Body Lotion er tildelt vurderingen EXCELLENT i dermatologiske tester utført av Dermatest®.