Grunnlaget for en god hudpleierutine

2021-04-02

Visste du at ... hydrating serum vant pris i London Beauty Awards 2020? Den har dessuten fått den prestisjefylte vurderingen EXCELLENT i dermatologiske tester utført av Dermatest®.

Grunnlaget for en god hudpleierutine

La oss presentere morgendagens hudpleie allerede i dag – hydrating serum. En fuktighetsgivende bestevenn med ikke mindre enn fire ulike typer hyaluronsyrer som samarbeider for både å tilføre hudens overflate fuktighet og opprettholde fuktigheten fra innsiden. Denne lille godsaken setter en helt ny standard for den daglige hudpleierutinen din.

Til tross for navnet er ikke hyaluronsyre en syre, men en slags sukkerart som kalles glykosaminglukan. Hyaluronsyren finnes naturlig i kroppen og kan binde mye vann, opptil 1000 ganger vekten sin. Den danner da et geléaktig stoff som blant annet fungerer som fuktighetsgivende smøremiddel og støtdempende fyllmateriale mellom de elastiske fibrene i huden; kollagen og elastin.

I ingredienslisten finner vi også fettsyrer fra kokosnøtt og sheasmør, som gjør at hydrating serum trekker fullstendig inn i huden. Snøsopp binder fuktighet og bidrar til å bekjempe ytre miljøpåvirkning, og ekstrakt fra mimosa og hvit te inneholder naturlige antioksidanter som kan bekjempe frie radikaler. Hvis du ikke allerede har prøvd hydrating serum, så gratulerer, da kommer du sannsynligvis til å finne en ny favoritt i toalettmappen.


Fordeler

  • Fire typer fuktighetsgivende hyaluronsyrer
  • Ekstrakt fra hvit te og mimosabark som bekjemper frie radikaler
  • Hudpleiende ingredienser
  • Mykgjørende og fuktighetsgivend
  • Et serum som absorberes raskt av huden

Tips!

Gjør hydrating serum til en del av den daglige hudpleierutinen din, så mangedobler du effekten av den vanlige fuktighetskremen din.


Visste du at ...

hydrating serum vant pris i London Beauty Awards 2020? Den har dessuten fått den prestisjefylte vurderingen EXCELLENT i dermatologiske tester utført av Dermatest®.