En kraftpakke i farten

2021-03-21

«I dag har jeg ikke tid til å stå og styre på kjøkkenet, jeg tar bare en brødskive på veien.» Kjenner du deg igjen?» Noen dager kan det være vanskelig å få i seg så mye frukt og grønt som man egentlig skulle ønske.

En kraftpakke i farten

«I dag har jeg ikke tid til å stå og styre på kjøkkenet, jeg tar bare en brødskive på veien.» Kjenner du deg igjen?» Noen dager kan det være vanskelig å få i seg så mye frukt og grønt som man egentlig skulle ønske. 

Forever Supergreens er en skikkelig kraftpakke. Her finner du flere enn 20 grønnsaker og frukter. Spinat, grønnkål, brokkoli, gojibær og mye annet godt. Selvsagt fullstappet med vitaminer. Inneholder også mineralet magnesium. Sammen med vitamin C bidrar magnesium blant annet til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse. Her finnes også rikelig med vitamin E, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Hele herligheten pakket i praktiske porsjonsposer. Perfekte å ta med når du er på farten. Bland, drikk og lad opp til handling. Fordeler

  • Massevis av vitaminer
  • Mineralet magnesium
  • Porsjonsposer som er lette å ta med


I filmen vår forteller vi mer om alle fordelene med Forever Supergreens. Du kan se den her på hjemmesiden ved å klikke på lenken.