Unn deg en massasje

2021-02-01

Føles kroppen litt mørbanket og øm? Aloe MSM Gel er en dyptgående massasjegelé som beroliger og gir en behagelig følelse. MSM (metylsulfonylmetan) er en organisk svovelforbindelse som er livsviktig for utviklingen av alt liv på jorden.

Unn deg en massasje

Føles kroppen litt mørbanket og øm? Aloe MSM Gel er en dyptgående massasjegelé som beroliger og gir en behagelig følelse. MSM (metylsulfonylmetan) er en organisk svovelforbindelse som er livsviktig for utviklingen av alt liv på jorden. Praktisk talt alle celler hos mennesker og dyr inneholder organisk svovel. MSM-innholdet i vår gelé utvinnes fra trebark. Vi supplerer den med vår herlige Aloe vera og ulike urter, slik at vi får en duftfri, dyptgående massasjegelé.

I tillegg til at massasje er deilig, gir det en rekke fordeler for kroppen.
Her er noen av dem:

1. Øker blodsirkulasjonen
Med økt blodsirkulasjon myker du opp både muskler og vev.

2. Motvirker stress
Massasje reduserer produksjonen av stresshormonene kortisol og noradrenalin og øker innholdet av velværehormoner som dopamin, serotonin og oxytocin.

3. Framskynder restitusjonen
Massasje øker oksygentransporten til musklene, slik at de restituerer seg raskere.

Regelmessig massasje er nøkkelen. Påfør rikelig med gelé på hudområdene du vil bearbeide og massere. Gjenta ved behov. Kombiner gjerne med Aloe Heat Lotion, så får du en herlig følelse helt ned i dypet.

Fordeler:
• Effektiv massasjegelé
• Hudpleiende og beroligende
• Duft- og klebefri

Tips!
Kombiner Aloe MSM Gel med Aloe Heat Lotion, så får du en massasje som kvikker opp selv den tretteste kropp.