ALOE LIQUID SOAP

2021-01-11

Ren hverdagsluksus i tilværelsen Aloe Liquid Soap kombinerer hudpleiende Aloe vera og arganolje med naturlig rengjørende stoffer, blant annet fra kokosnøtt. Unn deg en såpe som gir en luksuriøst ren og deilig følelse, uten å tørke ut huden.

ALOE LIQUID SOAP

 

 

Ren hverdagsluksus i tilværelsen 

Aloe Liquid Soap kombinerer hudpleiende Aloe vera og arganolje med naturlig rengjørende stoffer, blant annet fra kokosnøtt. Unn deg en såpe som gir en luksuriøst ren og deilig følelse, uten å tørke ut huden.

For hvem?

Aloe Liquid Soap passer fint for hele familien, også for dem med følsom hud. Den kan brukes over hele kroppen og dufter friskt og godt – og ikke for sterkt.

Du får:

  • en effektiv og skånsom såpe for alle anledninger
  • naturlige rengjørende stoffer og en mild, frisk duft
  • hudpleiende Aloe vera, arganolje, jojobaestere, agurk og arnikablomstekstrakt
  • et drøyt produkt i praktisk og hygienisk pumpeflaske

Såpe: et produkt med gamle aner

Den første såpen lignet mer på grønnsåpe, og den eldste oppskriften som er funnet, er fra rundt 3000 f.Kr. I det gamle Egypt blandet man senere oljer med aske, som ble formet til klumper og brukt til rengjøring. Det høres mistenkelig ut som såpe, ikke sant? Produksjonen av såpe som ligner den vi har i dag, ble startet i Midtøsten rundt 500 e.Kr. – og selv om det i perioder ble prediket om det syndige i å bruke såpe og vann, så hadde såpen kommet for å bli.

Milde og pleiende ingredienser

Såpe er noe vi alle bruker hver dag, flere ganger om dagen. Derfor er det viktig å velge et produkt som ikke tørker ut huden, men rengjør skånsomt, pleier og hjelper til med å holde på fuktigheten. Med sine hudpleiende egenskaper er vår egen Aloe vera et perfekt grunnlag for Aloe Liquid Soap.

For et rent og silkeglatt resultat

Aloe Liquid Soap inneholder også naturlig rengjørende stoffer fra kokosnøtt og flere hudpleiende ingredienser. Blant disse er arganolje, en lett olje som absorberes raskt av huden og får den til å føles myk og glatt, og jojobaestere, agurk og arnikablomstekstrakt. Alt i alt får du en skikkelig herlig såpe som dufter friskt og godt – og ikke for sterkt.

Unn deg litt mer hverdagsluksus 

Aloe Liquid Soap er mild nok til å brukes over hele kroppen, også for deg med følsom hud. Den gir et silkeglatt skum og får huden til å føles luksuriøst ren og frisk. Aloe Liquid Soap er dessuten pakket i en praktisk og hygienisk pumpeflaske som passer like godt i dusjen som på servanten. Mange kjøper dyre kremer, men bryr seg ikke om hvilken såpe familien bruker. Unn deg en bedre såpe – og merk forskjellen. Hverdagsluksus på sitt aller beste!