SKAP EN FORANDRING SOM VARER

2021-01-07

Nytt år, nye vaner. Man lover seg selv dyrt og hellig at nå så … Men fyrverkeriet på nyttårsaften rekker knapt å slokne før nyttårsløftene er brutt. Kjenner du deg igjen?

SKAP EN FORANDRING SOM VARER

Nytt år, nye vaner. Man lover seg selv dyrt og hellig at nå så … Men fyrverkeriet på nyttårsaften rekker knapt å slokne før nyttårsløftene er brutt. Kjenner du deg igjen?

 
For å skape noe langvarig og holdbart må vi oppleve at det er en forskjell mellom hvordan det er og hvordan vi vil at det skal være. Engasjementet og viljen til forandring må komme innenfra. Vi må også tro på at vi kommer til å lykkes.

MAN PLEIJER Å SI AT EN FORANDRING SKJER I FEM TRINN:

1. Ikke klar. Du føler deg ikke klar for forandring. Det kan være at du føler at forskjellen i forhold til hvordan du har det i dag, ikke er stor nok til at det er verdt bryet som forandringen medfører.

2. I tvil. Du vurderer å gjennomføre en forandring, men du har ikke bestemt deg helt enda. 

3. Klar. Nå er du klar til å forlate startgropa. 

4. Handling. Tiden er inne for å gå i gang, du er motivert, dette kommer til å gå bra. 

5. Behold den nye vanen. Når du har gjennomført forandringen, starter neste jobb, som er å holde fast på den. Kanskje snubler du og faller tilbake til gamle vaner, men gi ikke opp, det hører med. Da tar du en ny analyse av hvilket trinn du befinner deg på, og fortsetter der du slapp.

HJELP PÅ VEIJEN

Vi hjelper deg med å lage nyttårsløfter som holder. År etter år. Hvorfor? Jo, de krever ingen større innsats fra deg, og de kommer raskt til å hjelpe deg med å merke forskjell og nå målene dine.

Med Forevers kosttilskudd gir du kroppen din de beste forutsetningene for å leve opp til de nye målene dine og den sunne livsstilen din, uansett om det handler om å orke å trene mer eller hoppe over de usunne mellommåltidene.

 

ARGI+

Når vi nå står ved starten av et nytt år, der mer ork til trening og en aktiv livsstil står på manges ønskelister, setter vi ARGI+ i fokus. Her får du utvalgte vitaminer som støtter din aktive livsstil. Eller hva sier du om vitamin C, D, B6, B12 og folsyre, pluss aminosyren L-arginin? Ikke verst. Og alt sammen i porsjonspakninger for enkelhets skyld.

 

Forever Ultra

Vi følger opp med populære Forever Ultra. Erstatt 1–2 måltider per dag med denne shaken med høyverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Eller ta den som et mellommåltid når du er sugen på noe godt. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier.

En bedre start på 2021 kan du ikke få! 

 

6 VELVÆREFAKTORER

Spis riktig
Hva du putter i deg er en avgjørende faktor for hvordan du har det. Velg naturlige økologiske råvarer, og reduser gjerne de animalske produktene til fordel for grønnsaker, frukt, bønner og linser. 
 
Drikk vann
Drikk en til to liter rent vann per dag.
 
Beveg deg
Finn en treningsform du liker og tren regelmessig. Trening som er morsom har større sjanse for å bli noe av enn påtvungne økter på tredemøllen (så sant det ikke er det du synes er morsomt selvsagt).
 
Gå ut
Frisk luft og sol er viktig for både kropp og sjel. Vær ute minst en halvtime hver dag, uansett vær og årstid.
 
Sov godt
Søvnen er også viktig. Du trenger å hente deg inn. La det være mørkt, stille og svalt i rommet. Og ingen skjermer fra en time før du går til sengs.
 
Ha det moro
Det skal være godt å leve. Unn deg lek, kreativitet og glede.