Ekstra energi på lomma

2021-01-04

Uansett om du er en toppidrettsutøver som trener flere ganger i uken, eller du bare mosjonerer og prøver å leve et aktivt liv, kan et ekstra energitilskudd være kjærkomment. ARGI+ er et porsjonspakket kosttilskudd som har blitt et av våre mest populære pr

 

 

Ekstra energi på lomma

 
 
Uansett om du er en toppidrettsutøver som trener flere ganger i uken, eller du bare mosjonerer og prøver å leve et aktivt liv, kan et ekstra energitilskudd være kjærkomment. ARGI+ er et porsjonspakket kosttilskudd som har blitt et av våre mest populære produkter, og har fått en selvsagt plass i tusenvis av treningsbager over hele verden. 
 
Som navnet antyder inneholder ARGI+ aminosyren L-arginin. Aminosyrer er bestanddeler som bygger opp proteiner som trengs for at musklene våre skal fungere normalt. Her får du også den daglige anbefalte dosen av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre, som alle bidrar til at immunforsvaret skal fungere normalt. Vitamin B6 bidrar også til normal protein- og glykogenomsetning, og vitamin D i sin tur til å opprettholde normal muskelfunksjon. 
 
ARGI+ er pakket i praktiske sticks, med en porsjon i hver. Aldri har det vært enklere å ha et energikick på lomma, i vesken, i lommeboken, i skrivebordsskuffen ... Et ferdigporsjonert kosttilskudd som alltid er klart til å tilføre din aktive dag det lille ekstra.  

 

Fordeler

  • Aminosyren L-arginin
  • Din daglige dose av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre
  • Praktisk porsjonspakning