Det lukter jul i huset

2020-11-09

Defense byr på en utsøkt, balansert kombinasjon av kryddernellik, appelsin, kanel, rosmarin, virak, eukalyptus og einebær.

En varmende blanding

 

FOREVER™ ESSENTIAL OILS DEFENSE

Forever™ Essential Oils Defense byr på en utsøkt, balansert kombinasjon av kryddernellik, appelsin, kanel, rosmarin, virak, eukalyptus og einebær.

For hvem?

Dufter påvirker oss alle, og ved å velge duft etter smak og anledning kan du selv påvirke hvordan. Forever™ Essential Oils Defense har en duftblanding som oppleves varmende, effektfull og styrkende – en duft som verdsettes av de fleste og passer ekstra bra når du vil ha en ekstra boost.

Du får:

  • en eterisk olje av høyeste kvalitet

  • en varm og krydret duftsensasjon

  • et produkt med mange bruksområder

  • en pakning med barnesikker skrukork
  • livskvalitet i en liten flaske

Eterisk olje

Mange vekster produserer duftende essenser som kan trekkes ut fra ulike deler av planter og trær. Disse essensene har en naturlig funksjon, som for eksempel å tiltrekke seg viktige insekter for pollinering. Eteriske oljer er nettopp disse essensene i høykonsentrert form med sterk duft. 

Varm, krydret og effektfull

I Forever™ Essential Oils Defense finner vi en herlig blanding av essenser. Lekker kryddernellik, frisk og søt appelsin, krydret kanel og urteinnslag fra rosmarin er her forent med friskhet fra eukalyptus og einebær samt varme tretoner fra virak.

En styrkende følelse

Duftblandingen i Forever™ Essential Oils Defense har en sammensetning som oppleves varmende, styrkende og effektfull.

Hva er aromaterapi?

Aromaterapi er en lære med urgamle tradisjoner der eteriske oljer brukes til å styrke velværet vårt. De eteriske oljene kan med fordel brukes som romduft.

Kjøp  HER